سوسیس خانگی

9 آذر 1399

سوسیس خانگی یک غذای فوق العاده و یک روش عالی برای مصرف گوشت است. در این پست روش تهیه ی سوسیس خانگی را بصورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم. نکته عالی در مورد سوسیس خانگی این است که می توانید سبزیجات معطر و ادویه ها را دقیقا طبق سلیقه خود اضافه کنید. سوسیسی که درست می کنیم معمولا به شکل تصویر بالا در می آید.

 

تجهیزات لازم

همانطور که انتظار می رود، تهیه سوسیس به تجهیزاتی احتیاج دارد. برای تهیه سوسیس در خانه به دستگاه چرخ گوشت و کاور سوسیس و قیف مخصوص آن نیاز دارید. پس از چرخ کردن گوشت، آن را مجددا به چرخ گوشت برگردانید و قیف مخصوص سوسیس زنی را به چرخ گوشت متصل کنید و کاور سوسیس را روی آن بکشید.

 

طرز تهیه

در مرحله ی اول حدود ۴ تا ۵ حبه سیر را با حدود ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کنید. برای اینکه گوشت نرم شود و سوسیس بافت بهتری پیدا کند و بهتر بپزد، آن را دو تا سه بار چرخ کنید.

 

 

 

پس از آن ادویه هایی مانند فلفل قرمز، نمک، نعنای خشک، فلفل سیاه رزماری آسیاب شده (حدود ۱ قاشق غذاخوری) و پاپریکا (حدود یک سوم قاشق چایخوری) را هم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا مخلوط شوند.

ادامه مطلب...

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم